Lån - Allt om Lån från 500 till 10 000 kr

Låna hos Brocc

Brocc är en av 167 långivare som erbjuder dig att låna pengar via blancolån så länge du är minst 20 år gammal och uppfyller övriga lånevillkor.

Hos Brocc kan du ta flexibla blancolån. Här kan du ta blancolån mellan 10000 och 350000 kr. Ett blancolån med en ränta på 5.24% går att hitta hos Brocc. För många personer som inte vill att blancolånet ska registreras hos Upplysningscentralen eller annan kreditupplysningsfirma är lånebeloppen begränsade till 25 000 kr.

Låna hos Brocc

När du ska låna lite eller mycket pengar under kortare eller längre tid är det följande lånevillkor som när ni vill låna pengar. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Brocc.

Lånegivare:Brocc
Långivarens bild:
Lånebelopp:10 000 - 350 000 kr
Lånetid:6 - 120 mån
Tid innan pengar:24 h
Effektivränta:5.24 - 24.99 %
Min ålder:20 år
Inkomstkrav:150 000 kr/år
Betalningsanmärkning:OK
Kreditprövning via UC:UC
Webbsida:www.brocc.se

Den effektiv räntor förändras hela tiden hos Brocc så kontrollera på Brocc-webbplats vilken som är den aktuella räntan just idag. Om du märker att räntan har ändrats sista dagarna får du gärna meddela detta.

Effektivräntan som anges kan under vissa omständigheter bli högre än det som är angivet eftersom de personer som lånar pengar betala tillbaka lånet några dagar för tidigt för att undvika påminnelseavgifter. Detta medför att den riktiga effektivräntan blir mycket högra än vad som här är angivet.


Lån från långivare

Dessa lånebelopp är de vanligaste på småbeloppen som personer lånar. Ifall du klickar på ett lånebelopp ser du vilken långivare som har bäst och de mest förmånliga erbjudandena.

Långivare med lånetider

De lån som långivare erbjuder lån med olika lånetider är följande. Klickar på en lånetid så kommer du få reda på vilken långivare som har de billigaste lånen.

Långivare av snabblån

Följande långivare erbjuder snabblån och SMS-lån till dig. Du kan direkt se och jämföra de olika långivarna genom att titta närmare på jämförelsen av långivarna.

Mer fakta om långivarna och deras olika lånetyper

Mer intressant om långivare, lån, lånebelopp och lånertider hittar du här.


Meny - Lån
Till förstasidan på www.langivare.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Bäst lånSMS-lånBlancolånUtan UC